Aangepaste dienstverlening WGSP door Corona 25 maart 2020

De regering maakte landelijke maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het Werkgeversservicepunt Lekstroom (WGSP) volgt deze maatregelen uiteraard op. Ook in deze tijd kunt u rekenen op onze dienstverlening. Wel is onze dienstverlening aangepast. 

Deze dienstverlening gaat door: 

  • Uw accountmanager is net als voorheen op zijn/haar werkdagen bereikbaar via telefoon en e-mail.
  • We blijven mensen, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, bemiddelen naar werk of andere vormen van participatie.

Deze dienstverlening is in ieder geval tot en met 28 april aangepast. (Houd er rekening mee dat deze periode langer kan duren):

  • We houden geen gesprekken op ons kantoor of op locatie.
  • Nieuwe afspraken doen we per telefoon.
  • Heeft u eerder al een afspraak met ons gemaakt? Dan nemen wij contact op. De afspraak doen we per telefoon.
  • Het bemiddelen van mensen naar werk of participatie doen we per telefoon en e-mail.  Hebben de kandidaat én u geen klachten? Dan kan de bemiddeling doorgaan. Belangrijk is dat u zich hier allebei goed bij voelt. Is dit niet zo? Dan verplaatsen wij de bemiddeling naar een later moment. Wanneer precies stemmen wij af met u en de kandidaat af.

Laatste ontwikkelingen
We volgen de richtlijnen van het RIVM op. Verandert er iets in onze dienstverlening? Dan melden we dit op deze site.

Actuele vragen
Graag bieden wij u zoveel mogelijk informatie en wijzen wij waar nodig u de weg richting de juiste hulp.

  • Wilt u meer informatie over ZZP-ers met omzetverlies? Daarvoor bent u bij WIL aan het juiste adres. Op onze website vindt u informatie over de versimpelde BBZ regeling voor ZZP-ers en een aanvraagformulier.
  • Heeft u iemand in dienst in het kader van de banenafspraak en krijgt u hiervoor loonkostensubsidie? Dan krijgt u deze loonkostensubsidie in ieder geval tot 1 juni aanstaande. Ook als u op dit moment geen werk voor hem of haar heeft. Hiermee stimuleren we dat zoveel mogeljik medewerkers in dienst blijven. Mensen die u snel weer in kunt zetten zodra deze crisis in omvang is afgenomen.
  • Voor veel andere vragen, over onder andere deeltijd WW en liquiditeit adviseren wij u om een kijkje te nemen op de website van VNO-NCW. Hier vindt u informatie over het Coronavirus voor ondernemers.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager via telefoon of e-mail. Of via het algemene WGSP nummer (030 7022 301) en e-mailadres (info@wgsp-lekstroom.nl).

wgsp-lekstroom.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten