Kom naar dé Meet & Greet met arbeisbeperkten tijdens Support 2016 28 april 2016

Op 26 mei organiseert ‘Onbeperkt aan de slag’ samen met de Werkgeversservicepunten én SW-bedrijven in de arbeidsregio Midden-Utrecht een grootse Meet & Greet. Deze vindt plaats op Support 2016, tijdens de week van ‘Alleen talent telt!’. Een unieke kans voor uw onderneming om direct en laagdrempelig kennis te maken met werkzoekenden met een arbeidsbeperking. We laten u graag ervaren dat een arbeidsbeperking meestal geen functiebeperking is!

Op zoek naar personeel? 

Dus bent u op zoek naar personeel? Of wilt u onderzoeken op welke functies u wellicht mensen met een beperking kunt inzetten? Dan nodigen wij u graag uit om tijdens de Meet & Greet in gesprek te gaan met deze doelgroep. En omdat bij de invulling van uw vacatures ‘Alleen talent telt!’, hopen wij dat deze contacten leiden tot vervolggesprekken en uiteindelijk tot de aanstelling van de kandidaat waar u naar zoekt. Natuurlijk kunt u tijdens dit traject rekenen op de professionele ondersteuning van uw accountmanager.

Meld uw onderneming aan

Wilt u als relatie van ons werkgeversservicepunt deelnemen aan de Meet & Greet? Meld u dan vóór 21 mei aan via onderstaand e-mailadres. Na de Meet & Greet praten we onder het genot van een werkgeversborrel graag nog even met u na.

Alles op een rijtje

Wat?                Meet & Greet met werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Wanneer?        Donderdag 26 mei - van 15:00 tot 17:00 uur (met aansluitend werkgeversborre!l)

Waar?              Supportbeurs 2016 in de Jaarbeurs Utrecht

Aanmelden:     Tot en met 20 mei per e-mail via sila.basropansingh@uwv.nl

Meer weten?  Meer informatie over de beurs vindt u op www.supportexpo.nl. Via deze website kunt u zich tevens registreren voor gratis toegangskaarten. Deze kunt u ook ter plaatse aanvragen bij de registratiebalie

Over de Supportbeurs

Support 2016 is de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support geeft u zicht op de nieuwste trends en technieken. Compleet, branche breed en representatief.

wgsp-lekstroom.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten