Ontmoet uw toekomstige werknemer

Maak kennis met werkzoekenden die wat extra steun nodig hebben op dinsdag 26 november 2019 in het FC Utrecht-stadion Galgenwaard. Talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking en werkgevers ontmoeten elkaar.

Maak kennis met werkzoekenden die wat extra steun nodig hebben op dinsdag 26 november 2019 in het FC Utrecht-stadion Galgenwaard. Talenten die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking en werkgevers ontmoeten elkaar.

Wilt u als werkgever invulling geven aan de banenafspraak en heeft u vacatures voor een reguliere baan of stage? Dit is een mooie kans om toekomstige medewerkers met talent te ontmoeten.

Door met elkaar in gesprek te gaan, ontstaan er mooie matches tussen werkgevers en werkzoekenden die zich niet laten beperken.

Positief, prikkelend en focus op talent

·         Direct contact met werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

·         Ontmoetingen met leerlingen van de praktijkonderwijs en voorgezet speciaal onderwijs.

·         Tips voor ondersteuning vanuit gemeenten en UWV als u werkzoekenden met een beperking een kans wilt geven binnen uw organisatie.

·         Ontmoetingen met ondernemers, scholen voor speciaal onderwijs, jongeren en intermediairs.

·         Informatie over aantrekkelijke (compensatie)regelingen voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

·         Hulp of advies voor werkgevers bij het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

·         Ook zijn er zogenaamde ‘jobcarvers’ van UWV en sociale werkbedrijven aanwezig. Zij helpen u met het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking binnen uw organisatie.

Netwerkborrel

Hier kunt u netwerken en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers. Ook zijn onze adviseurs van de WerkgeversServicepunten Lekstroom, Stichtse vecht, Woerden, Kromme Rijn Heuvelrug en Utrecht-Midden aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Utrechtse werktafel

‘Scoor je talent!’ is de jaarlijkse banen- en ontmoetingsmarkt van de Utrechtse Werktafel, het regionaal werkbedrijf van de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht.

https://www.utrechtsewerktafel.nl/

Aanmelden

Meld u aan via: sila.basropansingh@uwv.nl

In het kort

 

Evenement

Banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent’

Datum

26 november 2019

Organisator

WSP Utrecht-Midden en partners

Locatie

FC Utrecht-stadion Galgenwaard

Plaats

Utrecht

Toegang

Gratis

Contact

sila.basropansingh@uwv.nl

wgsp-lekstroom.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten