Talenten gaan scoren 26 november 2019

Stadion Galgenwaard (FC Utrecht) gaat open voor werkzoekenden die zich niet laten beperken door hun arbeidsbeperking! Zij gaan scoren tijdens de banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent!’ op dinsdag 26 november 2019 van 13.30 tot 16.00 uur.  

De arbeidsmarktregio Utrecht-Midden, waarin Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) actief is, geeft gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking de kans met 50 werkgevers in gesprek te gaan over hun talenten. Deze talenten hebben nu een WIA- of Wajong-uitkering, zitten in het doelgroepregister, hebben een adviesindicatie voor beschut werk of WSW-indicatie. Ook zijn er schoolverlaters van het voortgezet speciaal onderwijs (vso) en van het praktijkonderwijs (pro).

De werkgevers laten deze talenten ervaren en beleven welke mogelijkheden het bedrijf heeft voor een (nieuwe) baan, vrijwilligerswerk, leer-werkplek of een stageplaats. Er zijn cv-dokters, adviseurs en jobcoaches. Er is een photobooth om mensen te fotograferen in hun droombaan. Ook is het mogelijk om een foto te maken voor bijvoorbeeld het cv of LinkedIn.

Scoor je talent!-bokaal 2019
De arbeidsmarktregio Utrecht-Midden reikt die middag een prijs uit. Deze Scoor je talent!-bokaal 2019 is voor de ondernemer die ook dit jaar mogelijkheden biedt voor talenten van werknemers met een beperking. Na de opening rond 12.15 uur door onder andere de directeur van FC Utrecht reikt de Utrechtse wethouder Linda Voortman (Werk en Inkomen) de bokaal uit.

Jubileum
Dit jaar is het de tiende keer dat de arbeidsmarktregio deze banen- en ontmoetingsmarkt organiseert. Daarom heeft het evenement een extra feestelijk tintje.

Programma

12.15 uur        Officiële opening door Romano van Duuren (UWV) en Thijs van Es (directeur FC Utrecht)

12.20 uur        WheelChair Maffia. De dagelijkse uitdagingen van rollers op een kritische, humoristische manier

12.40 uur        Uitreiking van de Scoor je talent!-bokaal 2019 door Wethouder Linda Voortman

13.00 uur        Start banenmarkt voor scholieren

13.30 uur        Start banenmarkt voor werkzoekenden

14.45 uur        Pauze-act: Gebarentaal workshop

16.00 uur        Einde banenmarkt  en netwerkborrel werkgevers

 

wgsp-lekstroom.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten