Aanbod voor werkgevers

Werkgeversservicepunt (WGSP) Lekstroom is hét loket voor kosteloos advies en ondersteuning bij uw arbeidsvraagstukken.

• Werving en selectie van nieuw personeel 
• Wet- en regelgeving op het gebied van werk
• U zoekt een nieuwe medewerker. Of u wilt iets doen met MVO; maatschappelijk verantwoord ondernemen
• Misschien zoekt u informatie over nieuwe wet- en regelgeving of heeft u vragen over SROI; Social Return On Investment.

Het Werkgeversservicepunt (WGSP) Lekstroom is hét loket voor kosteloos advies en ondersteuning bij uw arbeidsvraagstukken. Wij denken met u mee over opties waar iedereen blij van wordt. U, onze kandidaat, de samenleving én uw accountant. Snel een gesprek? Bel voor een afspraak met 030 702 23 01 of mail naar info@wgsp-lekstroom.nl.

Uw eigen accountmanager

Bij WGSP Lekstroom krijgt u een eigen accountmanager. Dit is uw persoonlijke adviseur en bemiddelaar. Onze mensen zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en hebben ruime ervaring in en specifieke kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Uw wensen brengen wij nauwkeurig in kaart. Onze kandidaten kennen we persoonlijk en goed. Zo komt de perfecte match tot stand.

Maatwerk begeleiding bij werk

Soms heeft een kandidaat voor, tijdens of na plaatsing aanvullende begeleiding of ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld wanneer u mensen met een arbeidsbeperking een kans geeft. Denk aan een werkervaringsplek of een garantiebaan. U krijgt altijd het eerlijke en transparante verhaal te horen. Uw accountmanager bekijkt welke begeleiding er nodig is en maakt afspraken op maat. En als u dat wilt, houden we contact over de voortgang van de plaatsing, hoe de nieuwe collega functioneert en of er ontwikkelpunten zijn. Waar nodig en mogelijk zetten we instrumenten in die u en de kandidaat verder helpen.

Advies bij Social Return

Gunt een van de Lekstroomgemeenten u een aanbestedingsopdracht? Dan moet u waarschijnlijk een vastgesteld percentage van de opdrachtsom besteden aan Social Return. Hierdoor levert de investering concrete winst op voor de samenleving. Aan de hand van onze bouwblokkenmethode  adviseert uw accountmanager u hoe u Social Return flexibel en breed inzet. Denk aan werkzoekenden aannemen, producten of diensten inkopen bij sociale werkvoorzieningen en/of uw bedrijf verbinden met een lokaal wijkinitiatief.

Onderdeel van Werk en Inkomen Lekstroom

WGSP Lekstroom is onderdeel van WIL, de regionale uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vianen. We werken vanuit het Stadshuis in Nieuwegein en lokaal in de vier gemeenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag bespreken we samen met u wat we voor u kunnen betekenen. Bel voor het maken van een afspraak met 030 702 23 01. Ons team van accountmanagers staat elke dag voor u klaar.