Proclaimer

WGSP lekstroom is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt echter aan deze informatie geen rechten ontlenen. Mocht u een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar info@wgsp-lekstroom.nl.

Andere websites

Het is mogelijk dat via de internetsite van WIL toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden.
WIL kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Copyright

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) in deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Werk en Inkomen Lekstroom worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

wgsp-lekstroom.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten